Urban Tracker

805,00 DKK
Varenummer: 782080

Lille tracker Device der er nem at gemme, og monterer. Download app til din Android eller IPhone og følg dit kæreste eje. USB stik til at lade trackeren med..

WORLDWIDE SIM INCLUDED !

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

           

Urban Tracker er en lille og diskret enhed, der har evnen til at geolokalisere, hvad der har værdi for dig. Det inkluderer genstande, kæledyr, kære og din cykel.

Dens innovative teknologi gør den pålidelig i fri luft såvel som i et lukket miljø, hvor standard GPS-enheder ofte fejler. Enhedens placering beregnes ved hjælp af kortlægning af synlige netværkssendere ved hjælp af geolokaliseringsoplysninger, der er tilgængelige fra offentlige og private informationskilder. Da mobilnetværk er synlige i både indendørs og udendørs miljøer, fungerer Urban Tracker i begge tilfælde. Behøver ingen registrering / kreditkort. Fungerer ud af kassen med sit endnu indlejrede SIM-kort. Inkluderer 200 gratis Geolocation-rapportmeddelelser, køb kun andre, når det er nødvendigt. Med den gratis app, der er tilgængelig fra App Store til Apple eller Google Play til Android-mobilapplikationer, vil du være i stand til at finde og spore placeringen af alle dine varer, selv med mere end en Urban Tracker. Urban Tracker måler kun 55 mm x 65 mm x 19 mm, lille nok til at finde et sted at montere den. HUSK DER MEDFØLGER WORLDWIDE SIM KORT

Fragt til pakkeshop

Fra 60 Kr.